SET NOVAGE ULTIMATE LIFT (40+)


€74,99 €213   Αγοράστε Τώρα
Σχεδιασμένο να αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας για ανορθωμένη και σμιλεμένη όψη. Προηγμένο σετ περιποίησης επιδερμίδας δημιουργημένο να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα σαν ολοκληρωμένη ρουτίνα. Gel καθαρισμού, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας. Το NovAge είναι ένα προηγμένο brand αντιγηραντικής περιποίησης επιδερμίδας που επικεντρώνεται περισσότερο στην κατάσταση της επιδερμίδας σας και λιγότερο στην ηλικία σας.
Το Σετ Περιλαμβάνει:

Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 Novage Ultimate Lift 50ml
Πολυτελής κρέμα ημέρας υψηλής απόδοσης με AspartoLift, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και μακροπρόθεσμα προσφέρει ορατά ανορθωμένη σμιλεμένη όψη. Με εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων που απαλύνουν τις ρυτίδες και SPF 15 που προστατεύει ενάντια στη φωτογήρανση. Με διακριτικό άρωμα.
Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift 50ml
Εξαιρετικά θρεπτική κρέμα νύχτας με Aspartolift που αποκαθιστά την επιδερμίδα και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων. Επαναφέρει την υγρασία, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα ενώ κοιμάστε, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ανόρθωσης, σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερο ορατές ρυτίδες. Με διακριτικό άρωμα.
Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift 15ml
Σταδιακά συσφίγγει, επαναφέρει την ελαστικότητα και μειώνει ορατά τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Άμεσα λειαίνει και απαλύνει χαρίζοντας αναζωογονημένη όψη. Με την τεχνολογική πατέντα AspartoLift και εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων. Χωρίς άρωμα.
Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift 30ml
Μεταξένιο serum με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες AspartoLift και TriPeptide Complex. Συσφίγγει, ανορθώνει, βελτιώνει την ελαστικότητα και μειώνει τις ρυτίδες για πιο σμιλεμένο περίγραμμα με την πάροδο του χρόνου. Λειαίνει άμεσα και χαρίζει ορατά αψεγάδιαστη όψη. Με διακριτικό άρωμα.
Gel Καθαρισμού NovAge Supreme 150ml
Gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην επιδερμίδα για την απορρόφηση του serum και των ενυδατικών κρεμών. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέφει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας και ενυδατώνει αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρη, τονωμένη, απαλή, ελαστική και άνετη. Φόρμουλα που μπορεί να ξεπλυθεί με νερό, με ενυδατικές και καταπραϋντικές τεχνολογίες. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Set NovAge Time Restore 50+

Σετ NovAge Ecollagen Wrinkle Power 30+