Σετ NovAge Ecollagen Wrinkle Power 30+


Σετ NovAge Ecollagen Wrinkle Power Έως 49% άμεση μείωση ρυτίδων!
Ολοκληρωμένη ρουτίνα για όμορφη, λεία, λαμπερή, με υγιή όψη επιδερμίδα. Άμεσα γεμίζει και λειαίνει τις ρυτίδες, διορθώνοντάς τις με την πάροδο του χρόνου και καθυστερώντας τη γήρανση της επιδερμίδας. Με πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Χαμηλού Μοριακού Βάρους Υαλουρονικό Οξύ και Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένη.
59,99€ 186€  Αγοράστε Τώρα!


Serum NovAge Ecollagen Wrinkle Power 30ml
Superserum για λεία, λαμπερή επιδερμίδα με υγιή όψη. Ανάλαφρη φόρμουλα που απορροφάται εύκολα και γεμίζει τις ρυτίδες με έντονη ενυδάτωση. Σχεδιασμένο να ενισχύει τα επίπεδα κολλαγόνου και να ενισχύει την υγιή όψη της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου. Με Πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Χαμηλού Μοριακού Βάρους Υαλουρονικό Οξύ, και Προβιοτικό Ενεργό Παράγοντα. Δοκιμασμένο από καταναλωτές και δερματολόγους.

Κρέμα Ημέρας με SPF30 NovAge Ecollagen Wrinkle Power 50ml
Ισχυρή κρέμα ημέρας πολλαπλής δράσης που ενυδατώνει, διορθώνει τις ρυτίδες και καθυστερεί τη γήρανση της επιδερμίδας. Αφήνει άμεσα την επιδερμίδα απαλή, λεία και λαμπερή. Με Πατενταρισμένη Τεχνολογία τριπεπτιδίων που ενισχύει το κολλαγόνο, Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Edelweiss, SPF 30, προστασία UVA και Τεχνολογία Pollution Protect. Ενυδάτωση όλη μέρα χωρίς αίσθηση λιπαρότητας. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένη.

Κρέμα Νύχτας NovAge Ecollagen Wrinkle Power 50ml
Εξαιρετικά θρεπτική και ανανεωτική κρέμα νύχτας για να ξυπνάτε με απαλή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Σχεδιασμένη να ενισχύει το κολλαγόνο και να ενδυναμώνεο το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου, να διορθώνει τις ρυτίδες και να καθυστερεί τη γήρανση. Με Πατενραισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Νιασιναμίδη, Shea Butter και Βιταμίνη Ε. Ελεγμένη κλινικά, από καταναλωτές και δερματολόγους.

Gel Καθαρισμού NovAge Supreme 150ml
Gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην επιδερμίδα για την απορρόφηση του serum και των ενυδατικών κρεμών. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέφει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας και ενυδατώνει αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρη, τονωμένη, απαλή, ελαστική και άνετη. Φόρμουλα που μπορεί να ξεπλυθεί με νερό, με ενυδατικές και καταπραϋντικές τεχνολογίες. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Κρέμα Ματιών NovAge Ecollagen Wrinkle Power 15ml
Μειώνει άμεσα την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους και βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων με την πάροδο του χρόνου. Με Πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Ενυδατικό Complex, Καφεΐνη και Τεχνολογία Optical Pearl. Χωρίς άρωμα. Δοκιμασμένη από καταναλωτές και δερματολόγους



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Set NovAge Time Restore 50+

SET NOVAGE ULTIMATE LIFT (40+)